Wanneer u een specifieke perenboom wilt kopen, vindt u deze vast bij Koster boomkwekerij in Waarde, Zeeland. Hier vindt u namelijk veel verschillende soorten. Dit zijn bekende soorten, zoals de Conference en de Doyenne du Comice, maar ook bijzondere soorten, zoals de B. Hardy en de Lescovacka kweepeer. Deze laatstgenoemde is een harde en zure perensoort, die zeer geschikt is voor het maken van compote en jam. Grappig detail: deze peer lijkt qua uiterlijk meer op een appel dan op een peer.

Welke perenboom wilt u kopen?

Wanneer u onze perenbomen bekijkt, zult u zien dat wij niet alleen standaard rassen verkopen. Bij ons vindt u ook oude rassen uit grootmoeders tijd, zoals de Bonne Louise d’Avranches, de Williams en de Winterrietpeer. Zo laat u oude tijden herleven en geniet u van heerlijke peren uit eigen tuin. Heeft u een tuincentrum en wilt u daarvoor een specifieke soort perenboom kopen? Dat kan natuurlijk ook. Wij kweken zelfs peren op maat. Laat ons weten wat voor peer u wilt, en wij proberen de juiste peer door middel van kruising te kweken. Neem contact met ons op voor onze zakelijke mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op of bel naar: 0113504656

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden

Wanneer u bij ons een perenboom wilt kopen, neem dan contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u alle mogelijkheden en geven we u alle benodigde informatie. Stuur een e-mail naar info@koster-boomkwekerij.nl of bel naar 0113-504656.

Bekijk onze fruitsoorten

Steen fruit

meer info

Klein fruit

meer info